);

Historiek


Johan en Katrien Historiek Bakkerij Engels

Johan Engels & Katrien Houthoofd hadden samen bij hun huwelijk in 1995 al de commerciële ondernemersgeest te pakken. Na het bouwen van een nieuwe woning en bakkerij, gingen ze op 7 december 1996 van start als Bakkerij Engels in het welbekende Beveren (Roeselare). Na het gewoon aanleveren van brood en gebak werd het assortiment al gauw sterk uitgebreid. Een volledig moderne werkatelier, kwaliteitsvolle grondstoffen (échte vanillestokken, échte boter, vérse room), én klantvriendelijkheid waren de beginselen van een succesverhaal.

Patisserie & bakkerij Engels staat na zovele jaren nog steeds voor vooruitstrevendheid op vlak van machinerie en ambachtelijk vakmanschap. Dit vertaalt zich in hun kwaliteitslevering van producten en diensten.

Johan en Katrien Historiek Bakkerij Engels

Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw in de kijker zetten. Bakkerij – Patisserie Engels is trots op deze erkenning van jarenlang aanbieden van kwaliteit, originaliteit en service.


Kom gerust eens langs: Proef en geniet.
Show Buttons
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Hide Buttons